Verzii suceveni: Problemele legate de mediu, unele banale, dar vitale vieții, sunt ignorate de către autoritățile noastre

Partidul Verde filiala județeană Suceava consideră că problemele legate de mediu, unele banale, dar vitale vieții, sunt ignorate de către autoritățile noastre.

Numai dacă ne uităm în județul Suceava vom găsi mai departe depozitate, pe malurile răurilor, deșeuri menajere, reciclabile, epurarea apei uzate în secolul XXI mai este o problemă, subiecte banale, închise în unele țări de decenii întregi, nerezolvate la noi, ne pun mai departe în pericol viața.

Am văzut pe rețelele de socializare ce mizerii sunt în comuna Moldovița- unde sunt depozitate gunoaiele pe malul răului și în municipiul Câmpulung Moldovenesc, deversarea dejecțiilor tot în rău. Sunt probleme cunoscute celor care conduc destinele mediului, dar lăsate. Poate din ignoranță, poate de frica politică sau chiar din neștiința rezolvării.

Culmea, dacă ne uităm cine sunt primarii, de ani buni de zile, în aceste localități, vom observa că au culoarea galbenă, prieteni și colegi cu dl.Flutur un iubitor al gunoielor pe vârf de munte, cu alte cuvinte sunt liberali, mai bine spus minii liberali.   

 

Dan Acibotăriţă, preşedinte al Partidului Verde

Filiala jud. Suceava