Șefa Serviciului Juridic de la Spitalul Județean Suceava a fost consilier în cabinetul lui Flutur

Șefa Serviciului Juridic de la Spitalul Județean Suceava, Mamciuc Dana Mihaela  a fost consilier aproape un an  în cabinetul președintelui Consiliului Județean Gheorghe  Flutur.   Aceasta a ajuns  șefă la Serviciul Juridic din Spitalul Județean Suceava după ce inițial a avut loc o reorganizare a organigramei unității spitalicești iar postul a fost  scos la…concurs.

După modelul Juravle care a fost instalat șef Serviciu Resurse Umane, Mamciuc a ajuns la conducerea acestui compartiment. Flutur controlează unitatea spitalicească și prin acest compartiment care dă aviz de legalitate la orice document.

Mamciuc Dana Mihaela  a lucrat la  Consiliul Județean dar potrivit declarației de avere de pe portalul CJ  Suceava a lucrat și la  Multiconsult Ipurl SRL Suceava în anii  2015 și 2016.

În 2017, Gheorghe Flutur  a considerat că trebuie să aibă încă un om de încredere la spital iar Serviciu Juridic este cel mai de bază din unitatea spitalicească.

Concursul pentru funcția de șef Serviciu Juridic a avut loc la mijlocul anului 2017  la care ar fi trebuit să se prezinte Mamciuc Dana Mihalea și Moisiuc Viorel Raul.  Cel de-a doilea înscris nu s-a prezentat așa că  domnișoara  Mihaela a obținut 96 de puncte.

Din comisia de examinare au făcut parte managerul Vasile Râmbu, secretarul județului Petru Tănasă, ec. Constantin Timofticiuc și ca observator Ovidiu Tomșa.

În aprilie 2020, Șefa Serviciului Juridic Mamciuc Dana, potrivit Monitorului de Suceava,  transmitea  o scrisoare publică de mulțumire pentru medicii militari care au fost detașați la Suceava pentru stingerea focarului epidemiologic de la spital.
Nu trebuie omis faptul că șefa Serviciului Juridic este cea care alături de manager  semnează documentele care au fost cerute de procurorii suceveni.