Verzii suceveni susțin că pe vremea lui Ceaușescu erai condamnat pentru investiții compromise iar în România se azi esti promovat și chiar felicitat

Partidul Verde filiala județeană Suceava  susține  că a observat cu câtă ușuriță și fără responsabilitate se cheltuie banul public în municipiul Suceava.  Dan Acibotăriţă, preşedinte al Partidului Verde, filiala județeană  Suceava arată că cele două lucrări sunt compromise, precizând că pe vremea fostului lider comunist Nicolae Ceușescu dacă executai astfel de investiții erai și condamnat de către justiție.  În prezent însă, justiția este inexistentă iar politicul te promovează și chiar felicită. În ce privește cheltuirea banului public, se pare că nimeni nu te trage la răspundere.

,,S-a vrut o zonă de agrement în zona râului Suceava și un pod pe apa Sucevei. Ambele sunt compromise după ce apa a crescut. Pentru asemenea greșeli pe vremea lui Ceaușescu în 48 de ore erai judecat definitiv, condamnat și poate chiar executat, iar familia de renega. Cu banul public nu te puteai juca în acea perioadă. Astăzi, când îți bați joc de banii țării, ești promovat, protejat și chiar felicitat. Stai mai departe pe un post cald, nu ai parte de controale, ești lipsit de stres și te poți gândii relaxat la o nouă construcție scumpă, dar fără rezultate,, a amintit Dan Acibotăriţă.