Mita la morgă. Suceveancă: Mi-a murit mama și am dat 50 de lei. Mi s-a spus :Doar atât? Că aici suntem3

Mita la Morga Spitalului Județean de Urgență era de ani buni. Nimeni nu a avut curajul însă să divulge cum dau banii pentru a-și ridica rudele decedate.  O corupție fără precedent care  se petrece chiar sub ochii oamenilor legii însă nimeni nu a luat nicio măsură.

O suceveancă a cărei mamă a murit anul trecut în luna iunie ne-a dezvăluit că i s-au cerut bani în plus față de cât a dat inițial. Femeia susține că se știa că se cer bani la Morga însă nu înțelege de ce acest obicei nu a fost stîrpit ci chiar s-a petrecut sub ochii celor care erau la conducere.

Iată ce spune femeia:

,,Mi-a murit mama în luna iunie 2019. Când am mers să o ridic de la Morga Spitalului  arăta  foarte umflată și le-am spus să facă ceva că mi se pare că ceva nu e în regulă.   Ce au pus în interior de arată  așa rău. Le-am dat 50 de lei și era o doamnă acolo deja cunoscută la toți și numele ei este de notorietate. Mi-a spus <Cum 50 de lei? Aici suntem 3> și am mai dat 70 de lei. Și parcă tot nu era mulțumită.,, susține femeia.

Dosarul penal ,,Șpagă la Morga Spitalului Județean de Urgență Suceava,, este cercetat de procurori de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava iar cercetările au început în perioada când focarul a devenit focar de coronavirus iar rudelor morților li se ceară șpagă  pentru a-i ridica de la Morga.

 

Distribuire articol