Scandal în familie. A reclamat fratele la poliție că nu a respectat ordinul de protecție emis și a intrat în locuința mamei sale

 Scandal în familie. A reclamat fratele la poliție că nu a respectat ordinul de protecție emis și a intrat în locuința mamei sale. Totul s-a întâmplat ieri. Polițiștii  din Vama fiind sesizați prin SNUAU 112 de către  o femeiel,  din comuna Frumosu, cu privire la faptul că fratele său, de 47 ani, din aceeași localitate, nu a respectat ordinul de protecție emis pe numele său și a intrat în locuința mamei sale.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului, ocazie cu care a fost identificat Moldenschi Calistrat, care se afla în stare avansată de ebrietate, fiind agresiv verbal.

Bărbatul  a intrat în repetate rânduri în casa în care locuiește mama sa și a amenințat-o cu moartea, deși prin sentința civilă din 22 iunie 2020, Judecătoria Câmpulung Moldovenesc a emis un ordin de protecție pe numele său, stabilindu-i mai multe interdicții, printre care i se interzice să se apropie de mama sa, la o distanță mai mică de 10 m.

În momentul efectuării verificărilor,  bărbatul  a început să manifeste un comportament agresiv la adresa polițiștilor, motiv pentru care a fost  încătușat și condus la sediul Poliției Moldovița. Procurorul de caz  a opinat pentru reținerea pentru o perioadă de 24 ore, urmând ca ulterior să se stabilească dacă se impune o altă măsură împotriva sa. Oamenii legii au întocmit dosar penal privind infracțiunile de „nerespectarea hotărârii judecătorești”, și „amenințare”.

 

 

Distribuire articol