Motociclistul din Fundu Moldovei, ucis în accident, a fost jefuit de bani, ceasul de la mână, acte și lanțișorul de aur

Se întâmplă în România. Și nu ar fi primul caz când morții sunt jefuiți de bani și bunuri.  Lui Simion Zafiu, tânărul motociclist din Fundu Moldovei, ucis pe loc într-un accident în Miroslăvești,  i-au dispărut tot atunci  actele, ceasul de la mână, borseta cu  bani și un lănțișor de aur de la gât . De la locul accidentului până la Morgă, acesta este traseul  unde au dispărut bunurile  motociclistului decedat.  A fost jaf sub ochii oamenilor legii s-ar putea spune și încă nimeni nu a făcut publică situația. Părinților  lui Simi li s-ar fi cerut discreție asupra jafului.

Deocamdată, polițiștii nu au  reușit nici să dea de urma banilor și a bunurilor care au aparținut  tânărului motociclist și nu se știe nici motivul  discreției mai ales că este strigător la cer ceea ce s-a întâmplat. Părinții au fost cei care au reclamat dispariția banilor și a celorlalte bunuri aflate asupra  fiului lor.

Tragedia s-a petrecut în urmă cu mai bine de o săptămână pe Drumul European E 85 in localitatea Miroslovesti. Din primele cercetari efectuate de polițiștii se pare ca tanarul motociclist, Simion Zafiu,  s-ar fi angajat intr-o depasire regulamentara, moment in care a fost acrosat de un soferul unui autocamion care nu s-ar fi asigurat la efectuarea manevrei de schimbare a directiei de mers catre stanga, spre o balastiera din localitate.  Impactul a fost atat de violent incat motociclistul a murit pe loc.La fata locului au intevenit Politia Rutiera si specialistii criminalisti. In cauza a fost intocmit un dosar penal pentru ucidere din culpa, iar cercetarile continua.

Potrivit unor surse însă se pare că polițiștii ieșeni s-au cam grăbit iar motociclistul nu ar fi intrat pe contrasens așa cum s-ar fi spus inițial și că șoferul autobasculantei este cel care ar fi vinovat de producerea tragediei.

Prietenii sai motociclisti din grupul Bikers for Humanity Romania  au transmis un mesaj, imediat după accident deplangand pierderea colegului lor:

,,L-am pierdut pe SIMI! E atât de nedreaptă viața. Suntem în stare de șoc! Un om atât de bun și frumos, întotdeauna cu zâmbetul pe buze și un uriaș apetit de a face bine semenilor lui. Simion Zafiu, nu s-au inventat cuvinte care să exprime regretul nostru. Suntem alături de familie și de prietenii de la North Gang Riders – MC. Condoleanțe! se arata in postare.

Sincere condoleanțe familiei îndurerate! Dumnezeu să îl odihnească în pace!

 

Distribuire articol