Băut la volan pe Drumul Județean din Todirești

Ehipajul de poliție din cadrul SPR 5 Dărmănești, în urma unui apel 112 cu privire la deplasarea, pe DJ178A între localitățile Costâna si Todirești, a autoturismului marca Audi de către T.I., posibil sub influența alcoolului, s-a deplasat  ieri, pe Dj178A în vederea identificării autoturismului în trafic.

Cu ocazia deplasării, autoturismul a fost observat oprit în dreptul magazinului SC Amalex, din com./sat Todirești iar după aproximativ 10 min de supraveghere acesta a început deplasarea pe Dj178A spre localitatea Soloneț iar ulterior și-a schimbat direcția de mers către satul Părhăuți. La ora 22:35 auto a fost oprit de echipajul de poliție. Conducătorul auto a fost identificat ca fiind T.I, de 22 de ani, din comuna Todirești și pentru că emana halena alcoolică a fost testat cu aparatul etilotest, valoarea indicată fiind de 0,98 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior i-au fost prelevate două mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe”.