Nechifor vine cu propuneri după ce grupul francez Lactalis a anunțat că închide fabricile din zona Dornelor

Liderul Organizației Județene a Pro România, deputatul Cătălin Nechifor  vine cu propuneri după ce grupul francez Lactalis a anunțat că închide fabricile din zona Dornelor.  De altfel, după ce concernul francez a anunțat că renunță la cele două fabrici și că angajații vor fi concediați, au început și politicienii să vină cu idei, asta în timp ce de după 30 de ani de la Revoluție economia e pe chituci. Investițiile anunțate de toate guvernele care s-au perindat nu se vad iar oamenii au fost nevoiți să plece prin străinătate în căutarea unui loc de muncă bine plătit.
Ce spune Nechifor despre închiderea fabricilor La Dorna și ce propuneri are:
,,Lucruri simple, bărbătești, fără lamentări, fără cor de bocitoare, fără mână întinsă la guvern.
Doar soluții!!!
Ok, a plecat Lactalis de la Vatra Dornei și închid fabricile La Dorna și mutå producția în Covasna. Greu de comentat, e afacerea lor.
Dar, au muls acest județ ani la rând și au făcut profituri mari și nu putem sta nepăsători, mai ales ținând cont de contextul în care ne lasă baltă.
Și atunci cer public Companiei Lactalis să ne spună prețul pe care îl vor pentru fabrică și pentru brand. Prețul corect, atenție!
Și cer în egală măsură marilor companii ale județului Suceava, care au făcut profituri mari, inclusiv din contracte publice, să pună umărul să putem răscumpăra fabrica și să o creștem în folosul sucevenilor.
General Construct, Loial, Calcarul, Test Prima, Florconstrct, Conbucovina și multe altele ce spuneți?,,
Văzut de Scortariu Cristina la 27 iunie 2020, 21:57