Primarul liberal din Siret în război cu social democrații. Polițiștii locali subordonați Primăriei s-ar fi plîns că au fost chemați la discuții de pesediști

Primarul liberal al orașului Siret, Adrian Popoiu  a intrat în război cu social democrații din oraș. Discuțiile  aprinse între cele două tabere erau de ceva vreme însă apropierea alegerilor locale pare că a incins spirile politice și mai mult.
 Edill susține că  Sorin Popovici, candidatul PSD la functia de primar, ar fi chemat la discuții polițiști locali. Cum polițiștii locali sunt în subordinea Primăriei și de aici își iau lefurile, oamenii în uniformă s-ar fi  dus la primar să se plângă.  Polițiștii sau edilul ar fi bănuit că se încearcă discuții politice.
Problema este că un șef al unei Poliții Locale ar trebui să discute cu un șef de partid, întâlnire care nu este interzisă prin lege iar afirmațiile primarului par mai degrabă forțate. Până la urmă suntem într-o țară democratică și nu am revenit la un singur partid care trebuie să monopolizeze totul.
Ce spune primarul Adrian Popoiu pe pagina de facebook:
,,PSD Siret – acuzatii nefondate la adresa Politiei Locale. Astazi a aparut un mesaj al PSD Siret in care Politia Locala este acuzata ca face politica. Tin sa va informez ca de cateva luni, Sorin Popovici, candidatul PSD la functia de primar, invita angajati ai Primariei Siret inclusiv politisti locali la DISCUTII PRIVATE. Banuind ca este vorba de teme politice, politistii locali AU REFUZAT sa discute cu acesta.
Faptul ca acesti angajati ai primariei au refuzat sa discute cu candidatul PSD nu inseamna ca fac politica ci din contra ca evita acest lucru. Rog PSD istii sa nu faca presiuni asupra Politiei Locale si nici asupra altor angajati ai Primariei Siret,, arată edilul din Siret pe pagina de facebook.
Rămâne totuși un mare semn de întrebare. Se teme edilul în funcție, Adrian Popoiu de candidatul PSD, la funcția de primar, la viitoarele alegeri locale?