DSV Suceava are un nou director executiv. Medicul veterinar Mihai Voloșeniuc din Vatra Dornei,a preluat conducerea

Medicul veterinar Mihai Voloșeniuc, din Vatra Dornei, a fost numit director executiv al Direcției Sanitar Veterinare Suceava.   Este absolvent al Universității de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara, Iasi.  Are stagii de pregătire  in cadrul cursului universitar de specializare in cresterea vacilor de lapte la Universitatea Giessen din Germania cu stagiu practic in cadrul fermei de la Karl Hermann Lang, Stagiu practic in cadrul cursului universitar de management al calitatii produselor din carne si clasificarea carcaselor la Universitatea Hohenheim din Germania
Asigurarea calitatii in productia de carne Universitatea Hohenheim din Germania.

Mihai Voloșeniuc este  doctorand in Relatia dintre afectiunile acropodiale, mamare, de reproductie si calitatea laptelui materie prima Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara, Iasi. Are abilități în comunicare.  Cunoaște franceza și germana.

Deține un Master in Agriculture, Filiere, Territoires la Institutul Superior Franco-Roman de Agricultura (ISFRADA) din Lille, Franta, Master in Dezvoltare Agricola si Rurala Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara,Iasi 1996 – 2002. A absolvit un curs universitar de specializare in cresterea vacilor de lapte cu stagiu practic in cadrul fermei de la Karl Hermann Lang Universitatea Giessen din Germania.

Mihai Voloșeniuc a fost coordonator program euroferme(august 2003-decembrie 2007) responsabil proiect pentru crearea de ferme bio-LaDORNA Group ( Lactalis Romania) Industria laptelui.

Din Ianuarie 2009 – până în 2017, a fost  director  LaDORNA Group ( Lactalis Romania). Medicul veterinar o fermă de oi,  o fermă de vaci pentru  lapte și  care precum  și cai pentru muncă şi agrement. Dorneanul este consilier local din partea PMP.