IIPJ: Sancțiuni contravenționale în valoare de 46.000 lei aplicate de polițiști

Sancțiuni contravenționale în valoare de 46.000 lei aplicate de polițisti. Pe 7 iulie, între orele 06.00–13.00, polițiști din cadrul SICE al IPJ Suceava au acţionat pe linia prevenirii, descoperirii şi combaterii faptelor prevăzute de Legea 241/2005, Legea 12/1990 Rep., precum şi a altor acte normative în vigoare, pe raza  județului Suceava, ocazie cu care au fost verificate 4 societăți comerciale și constatată 1 infracțiune.

În cadrul acțiunii polițiștii au aplicat 30 sancțiuni contravenționale în valoare de 46.000 lei și au confiscat bunuri în valoare de 2794 lei.

           Exemplu:

Pe 7 iulie,  polițiști din cadrul SICE al IPJ Suceava au acționat pe raza municipiului Rădăuți, ocazie cu care au constatat că o localnică de 37 de ani oferea spre comercializare într-o piaţă din localitate, produse de îmbrăcăminte inscripționate cu mărci cunoscute fără a deține certificate de calitate sau conformitate, existând suspiciuni că produsele ar fi contrafăcute.

În cauza au fost ridicate mai multe produse, în valoare de 2.400 lei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiuniii de „punerea în circulaţie de produse purtând o marcă înregistrată sau identică”, ce va fi soluţionat procedural.

 

 

 

Distribuire articol