Coliziune între un triciclu și un autoturism în Hurjuieni. Rădăuțeancă vindea îmbrăcăminte inscripționate cu mărci cunoscute

          Evenimente rutiere cercetate de polițiști .Pe 8 iulie,  în jurul orei 16.35, în timp ce conducea triciclul pe DJ 178F, pe raza localităţii Hurjuieni, în dreptul unui imobil, un bărbat  42 de  ani din comuna Gălănești, a efectuat manevra de viraj stânga pentru a intra în curtea imobilului, a pătruns pe sensul opus de mers, intrând în coliziune laterală cu autoturismul condus de un bărbat de 22 ani din comuna Frătăuții Noi, care efectua manevra de depășire a triciclului.

Din accident a rezultat rănirea uşoară a bărbatului de 42 de ani, care a fost transportat cu ambulanţa la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Ambii conducători auto au fost testați de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital apoi li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

 Sancțiuni contravenționale în valoare de 46.000 lei aplicate de polițiști

 

 

Pe iulie, între orele 06.00–13.00, polițiști din cadrul SICE al IPJ Suceava au acţionat pe linia prevenirii, descoperirii şi combaterii faptelor prevăzute de Legea 241/2005, Legea 12/1990 Rep., precum şi a altor acte normative în vigoare, pe raza  județului Suceava, ocazie cu care au fost verificate 4 societăți comerciale și constatată 1 infracțiune.

În cadrul acțiunii polițiștii au aplicat 30 de sancțiuni contravenționale în valoare de 46.000 lei și au confiscat bunuri în valoare de 2.794 lei.

           Exemplu:

La 07.07.2020, polițiști din cadrul SICE al IPJ Suceava au acționat pe raza municipiului Rădăuți, ocazie cu care au constatat că o localnică de 37 de ani oferea spre comercializare într-o piaţă din localitate, produse de îmbrăcăminte inscripționate cu mărci cunoscute fără a deține certificate de calitate sau conformitate, existând suspiciuni că produsele ar fi contrafăcute.

În cauza au fost ridicate mai multe produse, în valoare de 2.400 lei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiuniii de „punerea în circulaţie de produse purtând o marcă înregistrată sau identică”, ce va fi soluţionat procedural.