Bărbat din Vulturești și-a bătut soția din cauza geloziei, după care s-a spânzurat. Aveau 40 de ani de căsnicie

Bărbat din Vulturești și-a bătut soția din cauza geloziei, după care s-a spânzurat. Aveau 40 de ani de căsnicie. Femeia își apăra soțul mai ales că aveau zeci de ani de când erau împreună însă soțul de o bucată de vreme avea probleme psihice. Chiar dacă lua bătaie de la bărabat, femeia prefera să tacă.

Duminică dimineața, la  ora 7.25, Poliția  din Fălticeni a fost sesizată prin SNUAU 112, despre faptul că în satul Valea Glodului din comuna Vulturești, a fost găsită, de vecini în locuință G.L.  68 de ani, din comuna  Vulturești, având mai multe lovituri.

La fața locului s-a deplasat echipa operativă, ocazie cu care s-a constatat că cele sesizate se confirmă. Tot atunci a fost descoperit spânzurat în grajdul locuinței, soțul, de 68 ani, din com. Vulturești. Oamenii legii au discutat cu femeia care a spus că nu au intrat persoane străine în locuință, ea lovindu-se singură. Bărbatul însă era  cunoscut ca fiind consumator de băuturi alcoolice.

La nivelul Postului de poliție Vulturești, nu au fost înregistrate sesizări privindu-i pe cei doi și nu se cunoaște despre existența vreunei stări conflictuale între cei doi.Cei doi soți Soții cu  domiciliul comun în Vulturești, fiind căsătoriți de cca. 40 ani.

Din verificările polițiștilor  a rezultat faptul că în ultima perioadă de timp relațiile dintre cei doi soți erau tensionate datorită faptului că bărbatul  afișa un comportament specific persoanelor cu afecțiuni psihice. Pe fondul geloziei, acesta obișnuia să își agreseze soția, însă aceasta din urmă nu a sesizat autoritățile competente. Totodată, din audierea unor rude, a reieșit faptul că omului îi fusese prescris un tratament psihiatric, însă în ultima perioadă acesta nu-și mai lua medicamentele.

Din primele cercetări a rezultat faptul că în noaptea de 11/12.07.2020, pe fondul unui conflict generat de gelozie, bărbatul și-a agresat soția. Ulterior, s-a deplasat în grajd, unde s-a spânzurat cu o funie din material sintetic.

Incidentul a fost sesizat de un vecin, duminică dimineață când a mers cu vaca în curtea locuinței și ușa de la casă larg deschisă.

Cauza a fost discutată cu procurorul criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava. Urmează a se efectua necropsia pentru a se stabili cauza decesului. A fost  întocmit dosar penal privind infracțiunea de „ucidere din culpă”