Ce spune o localnică din Baia despre primărița din comună și investițiile care se fac

O localnică din comuna suceveană Baia a răbufnit  pe facebook, aducând numeroase critici la adresa primăriției PSD.  Edilul s-a și întrecut, ar fi făcut ziar deși nu prea are ce arăta mai ales că Baia nu este o comunitate foarte bogată iar sărăcia este la ea acasă.

Femeiea susține că localitatea nu duce lipsă de dispendar medical ci de medici care nu vin cu zilele la cabinet și pensionarii stau degeaba pe la uși.Mai mult, o altă nemulțumire este aceea că pensionarii sunt menținuți ca angajați în sistemul bugetar în timp ce tinerii nu își găsesc un loc de muncă. Săteanca mai arată că din cei patru ani, doar doi ani a arătat primăriția că poate face ceva pentru comunitate după care a stopat iar acum că se apropie alegerile locale ar fi prins din nou avânt.

Ce spune localnica din Baia:

,,În primul rând avem dispensar destul de bun dar lipsesc medicii cu zilele când ai întrebi zic ba sant la ședință la Suceava înțeleg asta dar când lipsește 3 zile în continuu lăsați-ne naibii în pace saracii pensionari stau și așteaptă degeaba au făcut un ziar pentru cetățenii comunei zău așa ce ne trebuie ziar când oamenii cei saraci nu au ce pune pe masă acum să mă scuzați dar consider că domnul Natu a muncit destul in sistemul școlar la primărie etc să mai lase și oameni tineri educați să facă parte din conducerea primăriei aceeași oameni cărora nu le mai ajung banii pe bune??

V-ați pensionat stați acasă lăsați alții mai buni domnilor apoi mai umbla vorba că doamna primar pe timpul școlii plătește mașini particulare care sant cunoștințe să aducă copii la școală adică 3 – 4 copii urcă în mașină și ajung la școală acel șofer ia bani de la primarie dar hai să analizam cazuri de copii săraci care nu au posibilitatea de nici haine, caiete etc ei cum merg pe jos doamnă primar??

Cu încălțăminte rupta etc.  se face ce vrea în primăria aia mai pensionați-va și lăsați tineretul cu idei de afaceri și viitor să facă parte din consiliul local dacă îndrăznești să spui ceva s-a dus cu tine nu mai vezi nici un act de care ai nevoie și ești și amenințat postarea cu primăria că de 4 ani muncește pentru modernizarea comunei??

Da, ati inceput acum 4 ani apoi ati stopat vreo 2 ani și când se apropie alegerile ati inceput să vină laudele. Oameni trebuie să știe că drumul și canalizarea se fac cu banii europeni nu a primăriei deoarece UE obligă statul roman să ofere condiții secolul XXI mandri caci inca ne c—–m  in curte de aceea primaria este obligata să acceseze bani europeni pentru dezvoltarea satelelor și comunelor așa că lăsați lăudatul și lingusitii primăriei să se abțină de la comentarii căci dacă încep să vorbesc nu mă mai opresc,,