Directorul Aeroportul Salcea, Ioan Măriuța își ridică vilă de lux în Mitocu Dragomirnei. A uitat să o treacă în declarația de avere

Directorul general al Aeroportului ,,Ștefan cel Mare,, din Suceava, Ioan Măriuța își ridică o vilă de toată frumusețea în comuna Mitocu Dragomirnei.  Casa este aproape gata  și include și un foișor unde Măriuța și-ar fi organizat ziua de naștere.  Muncitorii lucrau astăzi, la pavajul curții.   Imobilul cuprinde un demisol cu beciuri, parter și etajul 1.

Directorul general  a obținut, potrivit declarației de avere depuse în 2019, un salariu anual de 126.511 lei. Soția acestuia,  Elena Măriuța  care este inspector de specialitate la RA Aeroportul Ștefan cel Mare,, SA a ridicat doar 41.976 lei.

Șeful de la aeroport nu are împrumuturi în bănci. Deține un VOLKSWAGEN cumpărat în 2012. Pe același document, Măriuța arată că deține la secțiunea CLĂDIRII, cel mai probabil un apartament, împreună cu soția,  pe o suprafață de 53,60 mp în Suceava.

În același timp, directorul general își ridică în comuna Mitocu Dragomirnei o viluță iar  gurile rele spun instalațiile interioare de la locuință au fost executate de către angajați ai Aeroportului Salcea. Mașinile aeroportului ar fi făcut naveta la greu la Mitocu Dragomirnei.    Imobilul însă nu apare în declarația de avere a directorului general al Aeroportului deși, muncitorii susțin că aceasta aparține directorului general al Aeroportului Salcea.  Rămâne de văzut cam din  din ce  bani își ridică la o aruncătură de băț de Suceava.