Atacantul sucevean Alex Buziuc va juca la FCSB

După Mihăiță Szekelly, Dorin Goian, Mihai Guriță, Cătălin Golofca si Mihai Roman, încă un sucevean va juca la FCSB. Clubul patronat de Gigi Becali a anunțat vineri transferul atacantului Alex Buziuc de la Academica Clinceni. Buziuc are 26 de ani și este originar din satul Chilișeni, comuna Udești.

Patronul echipei bucureștene, Gigi Becali, a mărturisit încă de joi că și-ar dori să-l aducă sub comanda antrenorulului Toni Petrea pe Alex Buziuc. Atacantul sucevean a fost transferat în luna ianuarie a anului trecut de la Gaz Metan Mediaș la Academica Clinceni.

“E român și îmi place mie. Voi râdeți, dar îmi place mie de el. Râdeți că nu are nume, dar așa îmi place. E ăsta de la Clinceni, numărul 9. Buziuc, da!”, a anunțat Gigi Becali.

Vineri după-amiază, FCSB a oficializat transferul jucătorului în vârstă de 26 de ani.

“Mă bucur foarte mult că am ajuns la una dintre cele mai mari echipe din țară și consider că este un pas important în cariera mea. Îmi doresc foarte mult să pun umărul la îndeplinirea tuturor obiectivelor din sezonul următor. Știu că așteptările sunt mari aici și nivelul meu de pregătire trebuie să fie unul ridicat, astfel încât voi munci mai mult, pentru a demonstra că merit să joc la FCSB”, a declarat Alexandru Buziuc pentru site-ul oficial al clubului.

În vârstă de 26 de ani, Alex Buziuc a început fotbalul la Sporting Suceava, iar până să ajungă la Academica Clinceni a mai jucat pentru FC Vaslui, Gaz Metan Mediaș și Rapid Suceava. În actualul sezon al Ligii I Buziuc a marcat de 5 ori în 36 de meciuri.

Distribuire articol