Individul care a agrestat sexual o minoră a fost prins și arestat

Individul care a agrestat sexual o minoră a fost prins și arestat. Procurorii suceveni au dispus pe 10 iulie începerea urmării penale  “in rem”, cu privire la săvârşirea infracţiunii de agresiune sexuală. Atunci, în timpul după-amiezii, o persoană minoră de sex feminin a fost abordată de către un bărbat necunoscut în faţa blocului de domiciliu, situat în  Suceava, care a convins-o să-l conducă la apartamentul unde locuia, sub pretextul de a verifica instalaţia de apă. În interiorul apartamentului, bărbatul a agresat-o sexual pe minoră, ameninţând-o cu moartea dacă se opune, după care a părăsit locuinţa.

Prin ordonanţa din data de 23.07.2020, s-a dispus extinderea pentru care se efectuează urmărirea penală pentru săvârşirea a două noi infracţiuni, respectiv „coruperea sexuală a minorilor”şi „violare de domiciliu”.

În urma investigaţiilor şi cercetărilor efectuate de lucrătorii de poliţie judiciară din cadrul Poliţiei Municipiului Suceava – Biroul Investigaţii Criminale, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava, autorul faptei a fost identificat şi prins, pe numele acestuia fiind luată, pe 30 iulie în Iași, măsura preventivă a reţinerii.

Individul a  fost prezentat judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Suceava cu propunere de arestare preventivă, propunere însuşită, pe numele inculpatului fiind emis mandatul de arestare preventivă pentru o durată de 30 de zile.

Cercetările continuă, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava, în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt, a circumstanțelor de comitere a faptelor.

 

Distribuire articol