Percheziții. Două bancnote de 50 de euro i-au adus mascații acasă

Polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale al Poliției Municipiului Botoșani, cu sprijinul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, au pus în executare astăzi, 4 mandate de percheziție domiciliara emise de către Judecătoria Botoșani.

Perchezitiile domiciliare au fost efectuate la 4 locații aparținând unui bărbat de 22 de ani, din municipiul Botoșani, care este cercetat sub aspectul comiterii infractiunii de înșelăciune,  constând in aceea că la data de 28 iulie a.c. a indus in eroare o femeie de 41 ani din mun. Botoșani, oferindu-i două bancnote de 50 Euro, tip suvenir, în schimbul a 450 lei, cu ocazia unui schimb valutar  neautorizat.

Cu prilejul perchezitiilor, au fost găsite si ridicate, in vederea continuarii cercetărilor, mai multe mijloace materiale de probă care interesează cauza.În continuare sunt efectuate cercetari sub aspectul comiterii infractiunii de inselaciune, sub coordonarea procurorului de caz, urmând ca la finalizarea acestora să se dispună soluție procedurală.

Distribuire articol