Video/Ilisoi Octavian, candidatul ALDE la președinția Consiliului Județean Suceava. Patron de farmacii, medicul veterinar a devenit funcționar public

Medicul veterinar Ilisoi Octavian este candidatul ALDE la președinția Consiliului Județean Suceava.  Secretarul Coordonator al Organizației Teritoriale ALDE Suceava a declarat că marți va fi anunțat candidatul pentru funcția de primar al municipiului Suceava.

Octavian Ilisoi a fost director  la DSV Suceava  de la începutul lunii noiembrie 2012 din partea ALDE  până în 2013.  Acesta a fost numit, prin ordinul ministrului Mihai Tudose, in functia de vicepresedinte al Agentiei Nationale Sanitar Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor (ANSVSA). În anul 2016 a candidat pe lista de consilieri judeteni a PNL Suceava, reusind sa obtina un mandat in deliberativ. Un .ro material incendiar a fost prezentat pe antena3.ro . Cine este de fapt, medicul veterinar care a fost patron de farmacii și promovat pe linie politică. 

Inainte de validarea mandatelor, Octavian Ilisoi a renuntat la functia de consilier judetean, a intrat in ALDE, partid in care este si acum.

Distribuire articol