Ștefan Pavăl, candidatul Alianței USR PLUS la Primăria Câmpulung Moldovenesc

Câmpulungeanul Ștefan Pavăl este de profesie inginer în calculatoare (1984) și economist (1994), iar din 2000 este certificat ca profesionist în managementul proiectelor de către Institutul de Managementul Proiectelor din Pennsylvania, SUA. În timpul liceului a participat la olimpiadele naționale de matematică, iar în 1978 a absolvit Bacalaureatul cu media 10 și  fost șef de promoție al Colegiului Național “Dragoș Vodă”.

 

În prezent Ștefan este antreprenor, are propria afacere în domeniul IT și este candidatul desemnat al Alianței USR PLUS pentru primăria municipiului Câmpulung Moldovenesc. El are o experiență profesională impresionantă în țară și în străinătate ca și coordonator de proiecte mari și complexe la IBM România, director de servicii în peste 15 țări la IBM Europa Centrală și de Est din Viena, expert prezidențial pentru IT și management și cercetător științific la Institutul Național de Motoare Termice București. De asemenea, Ștefan Pavăl și-a construit și o cariera didactică predând cursuri la (UPB) Universitatea Politehnică București, (ASE) Academia de Științe Economice și ținând prelegeri ca profesor invitat la diverse facultăți.

 

“Alături de echipa noastră, a Alianței USR PLUS, de candidați pentru Consiliul Local, propunem câmpulungenilor o administrație publică transparentă, modernă, care va trata cu respect cetățenii acestui municipiu. Vom transforma Câmpulungul într-un oraș prosper, cu adevărat european, atractiv pentru investitori și cu oportunități pentru miile de tineri care aleg acum să emigreze anual către alte orașe din țară sau în străinătate. Localitatea noastră de poalele Rarăului are un potențial de dezvoltare extraordinar, iar Alianța USR PLUS o poate transforma într-un adevărat colț de rai. Câmpulung Moldovenesc înseamnă pentru mine ecoul pe care-l port mereu în suflet și motivul pentru care candidez.

 

Aleg să-mi pun la dispoziția câmpulungenilor toată competența, cinstea, experiența profesională dobândită în țară și în străinătate, profesionalismul și gândirea analitică orientată către soluții. Scopul nostru este de a crea împreună un oraș curat, modern, turistic, dezvoltat economico-cultural și social, cu locuitori de toate vârstele prosperi și fericiți. Există soluţii pentru dezvoltarea Câmpulungului, dar pentru asta e nevoie de o echipă serioasă și competentă, care să iubească oraşul şi să îi respecte pe câmpulungeni. – a declarat Ștefan Pavăl, candidatul Alianței USR PLUS la Primăria Câmpulung Moldovenesc.