Primarii PSD din Frasin, Moara, Păltinoasa au trecut la PNL

Încă trei primarii PSD au trecut la PNL. Este vorba de edilii comunelor Moara și Păltinoasa și orașului Frasin care au decis să plece din Partidul Social Democrat și să treacă în barca Partidului Național Liberal.

Primarul comunei Moara, Eduard  Dziminschi a avut parte și de vizita premierului liberal Ludovic Orban și a liderului Organizației Județene a PNL, Gheorghe Flutur, în acest an. Cel care se află în fruntea comunității locale a făcut investiții în infrastructura rutieră, școlară și a racordatMoarala gaz metan.  Orban l-a felicitat pe primar pentru finalizarea investiției în extinderea rețelei de gaz metan . Premierul și președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur  au fost prezenți la  darea în funcțiune a noii rețele de distribuție a gazelor naturale care deservește trei sate, Moara Nica, Moara Carp și Bulai. Noua rețea va deservi aproximativ 2.000 de gospodării.
Primarul  orașului Frasin, Bălan Marinel  și comunei Păltinoasa,  Eduard Wendling  au fost membri PNL, au trecut la PSD iar pentru alegerile locale din septembrie 2020 au decis să revină la PNL. La cei doi edili trasismul politic este great  de conducerea celor două partide PNL și PSD.