ACTUALITATESOCIAL

Patronii restaurantelor protestează. Vor să evite falimentul sectorului economic. Flutur tace mâlc. Îi plac doar proiectele bănoase din spital și drumuri

Patronii restaurantelor protestează. Vor să evite falimentul sectorului economic. Politicienii liberali tac mâlc. Liderul liberalilor suceveni, Gheorghe Flutur aflat în campanie electorală de ceva vreme tace mâlc. Se ocupă cu racolarea primarilor unde face promisiuni și împarte bani din ultim rectificare sau din ce mai are bugetul județului. Iar consilierul domniei sale, Neculai Barbă mai trimite comunicate de presă cu,, marile realizări,, la ziariști în numele lui Flutur așa cum a făcut în mandatul PDL al lui Flutur și în acest mandat PNL.
Nu mai vorbește Gheorghe Flutur, nici de turism, domeniu  care este la pământ în județul Suceava, și nici de acțiuni și manifestări culturale care erau chiar pe placul liberalilor. Asta în timp ce sectorul economic care mai este, cel al industriei hoteliere este ca și îmgropat. Pensiunile, hotelurile, restaurantele sunt goale iar liberalii se laudă cu investiții din pix.  Patronii restaurantelor își strică durerea care însă nu e auzită. Nu pentru că nu ar fi adevărat că sunt la mică depărtatea de faliment ci pentru că cei care conduc județul și țara sunt nepăsători.
   Doar în România restaurantele mai sunt închise.
,, Susținem necesitatea redeschiderii restaurantelor pentru a evita falimentul unui sector economic important, cum este cel al ospitalității. România este singura țară membră UE unde activitatea restaurantelor rămâne închisă. În alte state europene acestea au fost redeschise, în condiții de distanțare fizică și prin măsuri de igienă obligatorii,, este mesajul celor de la Complexul Zamca.
Văzut de Scortariu Cristina la 8 august 2020, 19:24