Bărbatul care și-a omorât iubita, suceveancă asistentă medicală, în fața unui bloc din Cluj-Napoca a fost prins la Suceava

Bărbatul suspectat că și-a omorât iubita, în noaptea de duminică spre luni, în fața unui bloc din Cluj-Napoca a fost prins de polițiști la Suceava. Cel mai probabil, Muhamed Iman Mustafa cu mamă suceveancă și tată arab,  de 25 de ani va fi dus la Cluj, unde va fi audiat.

Acesta este suspectat că a ucis o tânără asistentă de 30 de ani. Bărbatul ar fi venit tot din Suceava, cu mașina personală, iar după ce și-ar fi omorât iubita a fugit. El a fost dat în urmărire națională.

O femeie a fost atacată cu cuțitul în plină stradă, în Cluj-Napoca. Asistenta medicală în vârstă de 30 de ani a fost ucisă de iubitul ei cu mai multe lovituri de cuțit. Din primele informații, tânăra originară din Suceava s-a întors la Cluj-Napoca cu un autocar iar fostul ei iubit a așteptat-o și a înjunghiat-o de mai multe ori.

Medicii sosiți la fața locului nu au mai putut face nimic pentru o salva, fiindcă femeia pierduse prea mult sânge.

Imediat după crimă, autorul a dispărut. Bărbatul ar fi venit tot din Suceava, cu mașina personală, iar după ce și-ar fi omorât iubita a fugit. El a fost dat în urmărire națională. Anchetatorii au găsit pe telefonul victimei mai multe mesaje de amenințare cu moartea pe care le primise de la bărbat, dar femeia nu a spus nimănui de acestea. Fata, de loc din județul Suceava, lucra ca asistentă în Cluj la o clinică privată, iar luni trebuia să meargă la muncă. Iubitul ei este tot din Suceava, dar, potrivit unor surse judiciare are origini arabe. Potrivit administratorului blocului unde locuia tanara, se poate observa pe camera de supraveghere, bărbatul a dat târcoale imobilului cu cel puțin două ore înainte ca asistenta să ajungă la destinație. După ce a coborat din taxi, în jurul orei 03:00, tânăra a fost atacată cu un cuțit și a fost înjunghiată de mai multe ori în piept și spate. Un tânăr din bloc a auzit țipetele tinerei și a dat alarma la 112. Din nefericire, nu a mai putut fi salvata.