Șofer din Cacica a ajuns cu mașina într-un gard. Șoferiță din Volovăț a intrat cu mașina într-un podeț. Căzut de pe moped. Tânăr a căzut de pe motocicletă în șanț

Evenimente rutiere cercetate de politistii suceveni. La 23.08.2020, ora 03.00, în timp ce conducea autoturismul pe D.J. 178, din comuna Arbore, în dreptul unui imobil din cauza neadaptării vitezei de deplasare pe un sector de drum în curbă, un bărbat de 23 de ani din comuna Cacica a părăsit partea carosabilă prin partea dreaptă, lovind violent gardul imobilului. Imediat după accident conducătorul auto a părăsit locul accidentului fără încuviințarea organelor de poliție.

Din accident a rezultat decesul unui tânăr de 17 ani din comuna Cacica, pasager în autoturism.

Ulterior, la ora 07.05, conducătorul auto s-a prezentat la sediul Poliției municipiului Rădăuți, unde a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,38 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de  „ucidere din culpă” și „părăsirea locului accidentului”, iar în urma probatoriului administrat s-a dispus reţinerea pentru 24 de ore a conducătorului auto, acesta fiind încarcerat în arestul I.P.J. Suceava.

Căzut de pe moped

 

La 23.08.2020, ora 03:48,  Poliţia oraşului Gura Humorului  a fost sesizată prin SNUAU 112 despre faptul că, un bărbat de 23 de ani din comuna Cacica a căzut de pe moped.

Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au stabilit din discuţiile cu persoanele prezente că în timp ce conducea mopedul pe DJ 209 L în localitatea Solonețu Nou a pierdut controlul asupra direcției de mers și a rulat pe acostamentul din partea stângă a părții carosabile unde a lovit o stivă de material lemnos fiind proiectat de pe moped pe partea carosabilă din beton.

În urma impactului a rezultat decesul conducătorul mopedului.

În urma verificărilor efectuate de poliţişti în bazele de date, s-a constatat faptul că, bărbatul de 23 de ani nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie auto.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluţionat procedural.

Tânăr a căzut de pe motocicletă în șanț

La 23.08.2020, ora 05:45, în timp ce conducea motocicleta pe D.C. Basarabi pe un sector de drum în afara localității un bărbat de 27 de ani din comuna Preuteşti, s-a dezechilibrat și s-a răsturnat în șanțul din partea dreaptă având în vedere direcția de mers.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a motociclistului, care a fost transportat cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Bărbatul de 27 de ani nu a putut fi testat cu aparatul etilotest, însă la spital i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluţionat procedural.

Șoferiță din Volovăț a intrat cu mașina într-un podeț

La 23.08.2020, ora 11.30, în timp ce conducea autoturismul pe DN2H în afara localităţii Rădăuți, o femeie de 36 de ani din comuna Volovăţ a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a părăsit partea carosabilă prin partea dreaptă, a lovit un podeț și s-a răsturnat în șanțul din fața unui imobil.

Din accident a rezultat rănirea conducătoarei auto şi a unui minor de 4 ani pasager în autoturism, care au fost transportaţi cu ambulanţa la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătoarea auto a fost testată de poliţişti cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ, după care, la spital i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluţionat procedural.