Minoră de 13 ani, violată de 70 de ori, amenințată cu moartea, agresată sexual de tată. Bărbatul a fost arestat

Un bărbat, din Straja și- a agresat sexual, amenințat cu moartea și violat fiica în vârstă de 13 ani.  Minora a fost violată de 70 de ori. Prima agresiune sexuală a avut loc chiar de ziua aniversară a copiilor iar apoi acestea au continuat.

În cauza aflată pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți s-a dispus reținerea pentru o perioada de 24 de ore a suspectului, C. V. I., iar instanța a dispus arestarea pentru 30 de zile.

Astăzi, procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți a dispus punerea în mișcare acțiunea penală față de inculpatul C. V. I., pentru săvârşirea infracţiunilor de:

– agresiune sexuală, faptă prev. şi ped de art. 219 alin. 1 şi alin. 2 lit. c din Codul penal constând în aceea că în data de 01.12.2019 în timp ce se afla la domiciliul său, cu ocazia zilei aniversare a copiilor săi, a exercitat acte de natură sexuală asupra persoanei vătămate minore în vârstă de 13 ani.

– ameninţare, faptă prev. şi ped. de art. 206 alin. 1 din Codul penal constând în aceea că în data de 01.12.2019 după ce a agresat-o sexual pe minora, în vârstă de 13 ani, a ameninţat-o pe aceasta cu moartea pentru a nu relata părinţilor cele petrecute.

– viol, faptă prev. şi ped. de art. 2018 alin. 1, 2 şi 3 lit. b şi c din Codul penal cu aplicarea art. 35 alin. 1 din Codul penal (aproximativ 70 de acte materiale) constând în aceea că în perioada noiembrie 2019 – jumătatea lunii ianuarie 2020, aproape zilnic, a exercitat acte de natură sexuală asupra fiicei sale. Bărbatul a fost ridicat și reținut de oamneii legii pentru o perioadă de 30 de zile.

Dosarul bărbatului a fost înaintat procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți, acesta fiind acuzat de agresiune sexuală, amenințare și viol. Fiecare infracțiune a fost săvârșită în perioada noiembrie 2019-ianuarie 2020.Cercetările sunt în plină desfășurare în acest caz pentru a se stabili cu exactitate în ce circumstanțe au avut loc aceste fapte, dar și ce pedeapsă va fi stabilită pentru tatăl pedofil.

 

 

Distribuire articol