Tinerică, de 19 ani, a accidentat un biciclist și a dat bir cu fugiții. Polițiștii au găsit-o la puțin timp dar era băută

Ieri, la ora 5.40, ofiţerul de serviciu din cadrul Poliției  Fălticeni a sesizat prin S.N.U.A.U 112 despre faptul că pe D.J. 209, în Poiana Mărului, comuna Mălini, a avut loc un accident rutier soldat cu vătămarea corporală a unei persoane iar autorul a părăsit locul faptei.

Fiind efectuate verificări s-au stabilit următoarele:

Pe 28 august, în intervalul orar 15:00-16:00, Ciobanu Vasile de 59 ani din comuna Mălini, în timp ce se deplasa cu o bicicletă pe partea dreaptă a drumului pe sensul de mers Mălini către Văleni, a fost acroșat din spate de un autovehicul neidentificat, autorul părăsind locul faptei.

Din accident a rezultat vătămarea corporală ușoară a biciclistului care s-a deplasat la domiciliu și întrucât pe parcursul nopții s-a simțit rău a solicitat ambulanța pentru a fi transportat la spital, unde s-a stabilit diagnosticul prezumtiv de „contuzie piramidă nazală și plăgi excoriate faciale”.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul  fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Pe 29 august, la  ora 8.10, în urma măsurilor întreprinse, a fost identificat autovehiculul și autorul producerii accidentului, respectiv, autoturism marca Peugeot condus de  o tânără, de 19 ani, din Fălticeni. Aceasta a fost testată cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,14 mg/l, alcool pur în aerul expirat.

În cauză s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „vătămare corporală din culpă” și „părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție sau a procurorului” .

Distribuire articol