Tamponare între mașini în Găinești

Tamponare între mașini în Găinești. Ieri, la ora 22.55, Secția nr. 7 Poliție Rurală Mălini a fost sesizată prin SNUAU 112 de către o femeile,, de 44 ani, din comuna Slatina, despre faptul că un bărbat beat a provocat o tamponare în satul Găinești .

Au fost identificate cele două autoturisme implicate în tamponare, respectiv auto marca VW, la volanul căreia se afla apelanta, precum și auto marca Audi, condus de Carcea Marin, de 43 ani, din com. Slatina, ambele autoturisme având avarii minore.

Din cercetări s-a stabilit faptul că sus-numitul conducea auto marca Audi pe raza satului Găinești, a întrat în coliziune laterală cu autoturismul apelantei, sus-menționat, după care a dus mașina la domiciliu, revenind pe jos la locul producerii incidentului.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, Ionescu Viorica având un rezultat de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar Carcea Marin având un rezultat de 1,22 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care i s-au prelevat mostre biologice.

De asemenea, fiind verificat în bazele de date ale Poliției Române, s-a stabilit faptul că numitul Carcea Marin nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.

S-a întocmit dosar penal privind infracțiunile de  „conducere fără permis” și „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”.