Tânăr,de 28 de ani, din Vicovu de Sus, găsit înecat în albia râului Suceava. Plecase cu căruța la oameni pentru lucrări agricole

Tragedie într-o familie din județul Suceava. Tânăr de 28 de ani, din Vicovu de Sus, găsit înecat în albia râului Suceava. Plecase cu căruța la oameni pentru lucrări agricole. O durere de nedescris și oricât ar curge lacrimile, nu mai paote fi readus la viața.

Acum familia se pregătește de înmormântare. Ieri dimineață, o femeie îndurerată anunța polițiștii că fiul său, Isopescu Alexandru în vârstă de 28 de ani, a fost găsit înecat în albia râului Suceava.

Locul unde se reclamă fapta se află situat în orașul Vicovu de Sus- Laura, județul Suceava, în zona denumită popular ,,La Carabă”, zona ce se află lângă albia râului Suceava. Aici s-a identificat o cale de acces temporară care nu are continuitate, aceasta terminându-se în albia râului Suceava, având în stânga un drum lăturalnic care face accesul înspre strada George Coșbuc din orașul Vicovu de Sus.

La o distanță de circa 5 de metri de malul râului, în albia râului Suceava se putea observa un cadavru uman, malul având o înălțime de aproximativ 4 metri. Lângă cadavrul uman, se afla un atelaj hipo ce prezenta urme de distrugere, mai multe utilaje care sunt folosite la activități agricole și o cabalină în viață care era înhămat la atelajul hipo.

La fața locului a sosit un echipaj de pompieri din cadrul Gărzii de Intervenție Vicovu de Sus, care au extras atât cadavrul identificat, cât și cabalina din râul Suceava pe malul drept al acestuia.

Cadavrul uman a fost identificat în persoana lui Isopescu Alexandru, în vârstă de 28 de ani, din orașul Vicovu de Sus.

De asemenea la fața locului a sosit și un echipaj SMURD, care a constatat decesul.

Cabalina care nu prezenta urme vizibile de vătămări corporale a fost predată lui Isopescu Constantin.

Din investigațiile efectuate reiese faptul că în cursul zilei de 07.09.2020, în jurul orei 12.00, Isopescu Alexandru a plecat de la domiciliu, luându-si atelajul hipo la care era înhămată o cabalină cu scopul de a executa unele activități agricole la diferite persoane. Din cauza faptului că acesta nu a revenit la domiciliu, membrii familiei au procedat la căutarea acestuia, însă nu l-au identificat, continuând căutările și ieri dimineață,  cadavrul lui Isopescu Alexandru a fost identificat de către tatăl său, în albia râului Suceava, în zona Laura a orașului Vicovu de Sus.

Cadavrul a fost ridicat și transportat la Cabinetul Medico-Legal din cadrul Spitalul Municipal  Rădăuți în vederea efectuării necropsiei pentru stabilirea cu exactitate a cauzei morții.

Polițiștii au  întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul infracțiunii de ,,ucidere din culpă” potrivit procedurii legale.

Distribuire articol