Flutur prezent în prima zi de școală în comuna unui primar traseist.Liberalul a fugit în zona de munte sa își expună promisiunile

Liderul liberarilor suceveni, Gheorghe Flutur evită orașele mari și se refugiază în campanie electorală în localitățile mai depărtate. A ales  astăzi,  să fie prezent în comuna unui primar traseist. Aici, au fost adusi chiar și preotii comunei pentru a binecuvânta începerea anului școlar. Localnicii au ascultat promisiunile lui Flutur de pe scaun sau de la gard. Cele mai multe persoane prezente din pozele postate de edilul Constantin Buga, în curtea școlii, sunt bătrânii. Este posibil ca aceștia să fi adus nepoții… sau să fi fost chemați la o întrunire cu Flutur.

Edilul Constantin Buga a trecut cu câteva zile înainte de depunerea candidaturii pentru un nou mandat, la scrutinul electoral din 27 septembrie, din PSD  în barca PNL. Buga  pare să fie dintr-o dată liberal și că social democrația nu a existat deloc în cei 4 ani de mandat.

De cealaltă parte,  liderul Gheorghe Flutur , disperat că a pierdut electorat și că s-ar izbi de un vot negativ la alegerile locale din septembrie, se lipește de orice investiție chiar dacă CJ  nu a contribuit cu nimic.  Însoțit de deputatul PNL Angelica Fădor care atunci când a fost primar în Iacobeni nu a făcut nimic pentru comunitatea locală, Flutur speră să câștige procente mari în zona de munte.