ACTUALITATE

Copii prezenți la o întâlnire electorală cu promisiuni făcute de Gheorghe Flutur și primarul comunei

Nici bine nu s-au vorbit de adunări publice la nivel central că deja, liderul liberarilor suceveni  Gheorghe Flutur a și avut o astfel de reuniune  pe o uliță a comunei Pătrăuți, se pare că în cătunul de romi.

La întâlnirea care a avut loc ieri, primarul Vasile Breabăn a chemat toată suflarea de etnie rromă iar la discursuri au fost făcute tot felul de  promisiuni. 

Printre cei prezenți s-au aflat  insa si foarte mulți copii asa cum se vede în imagini.

,, …am avut plăcerea de a avea o întâlnire cu domnul președinte al Consiliului Județean Suceava, domnul Gheorghe Flutur si cu domnul deputat Ioan Bălan in legatura cu asfaltarea tronsonului de drum județean de la biserica din Moldoveni până la intrarea în pădure. Deși opoziția încearcă să își asume aceste merite, as dori prin aceasta postare să informez cetățenii cu privire la cine se zbate cu adevărat pentru viitorul prosper al comunei,, arată edilul comunei pe pagina sa de facebook.

În 2012, tot Flutur a fost cu promisiuni al Pătrăuți. Ce spunea atunci: Avem șanse cu primarul Vasile Breabăn, un primar tânăr, cu viitorul în față, pe care-l vom ajuta să facă proiecte pentru dezvoltarea comunei”, declara atunci liderul liberalilor suceveni.