La Cluj, Boc implemeneteaza senzori Bosch pentru parcări. La Suceava, se aprinde aragazul

În  municipiul -Cluj Napoca se  implementează senzori Bosch pentru parcări, diametral opus, la Suceava ne învârtem într-o epocă de-a lui Ceaușescu sau cu ceva timp mai în urmă.  Aici, președintele Consiliului Județean Gheorghe Flutur și primarul Ioan Lungu aprind aragazul.  Aragazul a fost aprins de Flutur și în comuna Moara. Suceava parcă se învârte într-o epocă primitivă.

22 aprilie 1909 este considerată ca fiind data la care s-au descoperit gazele naturale în România. În fapt, este data la care s-a produs o puternică erupţie de gaz, în timpul forajelor pentru descoperirea sărurilor de potasiu, care a anulat ipoteza că în scoarţa terestră există doar acumulări mici, neînsemnate de gaze şi care nu merită să fie exploatate.

Liberalii suceveni se agată de ceva ce ar trebui să ne fie rușine tuturor. Ceva care ar fi trebuit să fie de ani buni în casele sucevenilor.

Premieră la Cluj-Napoca: Locurile libere de parcare din zona istorică identificate direct de pe telefon, cu ajutorul senzorilor Bosch.
Prin City Parking, conducătorii auto vor fi ghidați către cel mai apropiat loc liber de parcare din zona I. În total, peste 1.200 de senzori vor fi instalați și conectați la aplicația server.
Odată cu implementarea acestui proiect unic în România, Primăria Cluj-Napoca face un nou pas în domeniul utilizării tehnologiei pentru creșterea calitatea vieții cetățenilor în municipiu. De asemenea, urmărim să consolidăm poziția Clujului de Hub european de digitalizare și inovare.
Ce se face în Suceava? În afara de circ? La Suceava abia se aprinde aragazul și s-au făcut investiții cercetate de procurorii DNA. Licitații trucate dar pe care politicienii nu le recunosc, investiții unde lucrează firmele de casă ale celor care conduc.