Zeci de mii de români s-ar fi vindecat de coronavirus, peste noapte, conform unui buletin prezentat și apoi retras de Grupul de Comunicare Strategică

Aproape 40 de mii de români s-au vindecat peste noapte de COVID-19. Nu am descoperit noi tratamentul minune, din păcate. Ci autorităţile au uitat să numere pacienţii infectaţi care nu au mai ajuns în spitale şi care au fost declaraţi vindecaţi. La scurt timp după ce a fost făcut public documentul, acesta a fost şters şi înlocuit cu altul. În care, surpriză! Nu mai apare cifra vindecaţilor din cauza unei probleme tehnice. Luni aveam 43.244 de bolnavi vindecaţi. Marți , surpriză! 84.357 de pacienți au fost declarați vindecați.

Creșterea numărului de persoane declarate vindecate față de ziua precedentă este înregistrată ca urmare a actualizării aplicației ALERTE.MS și include persoanele confirmate pozitiv pe perioada pandemiei COVID-19, care nu au fost internate în unități spitalicești, dar care au fost declarate vindecate după perioada de 14 zile, conform protocoalelor în vigoare.