Video/Cântăreața Daniela Cușnir plânsă de tot satul. A fost petrecută pe ultimul drum cu cântece de jale și de nuntă

Un sat îndoliat, o familie sfâșiată de durere, lacrimi care au curs necontenit. Acesta este tabloul de astăzi, de la înmormântarea cântăreței Daniela Cușnir, de 23 de ani, din Călinești Enache. Un destin curmat care a plecat mult prea devreme la Ceruri. A plecat să le cânte îngerilor. E o durere fără margini.

Iubită, prețuită, frumoasă, în floarea vârstei, cu un talent spre muzică de mic copil, a iubit satul și tradițiile. O fire veselă ș mereu cu zâmbetul pe buze. Aceasta era Daniela Cușnir iar despre ea ne vom aminti multe în zilele viitoare.

A plecat la Ceruri condusă de cei care au cunoscut-o. Întreg satul a ținut să-i fie alături. În sicriu, Daniela a fost îmbrăcată în rochie de mireasă. Slujba de înmormântare a fost oficiată de preotul paroh al satului, Orlando Divisevici și preotul paroh din Dărmănești, Mihai Cobziuc. Acesta din urmă  i-a fost profesor  în 2004 , an în care i-a descoperit talentul pentru muzică și i-a sugerat să se axeze în acest domeniu. După ce au aflat de vestea tristă, colegi de breaslă ai artistei din țară dar și de aici,  au venit să aprindă o lumânare la căpătâi și să își ia rămas bun.

Pe ultimul drum i-au fost alături formația Dorna Band din Vatra Dornei, în cadrul căreia Daniela era solistă, Taraful ,,Trandafirul ,, din Calafindești și Taraful din Dolhasca. Au fost cântece de nuntă și de jale, specifice unei asemenea înmormântări. Mama și cele două surori au trăit cu greu durerea despărțirii. La înmormântare pe drum și în biserică a fost prezent și tânărul de 19 ani, Vlad Barbir, cel care a adormit la volan și a provocat accidentul. Coleg în formație cu Daniela, Vlad are probleme de sănătate încă, în urma accidentului.

Mama Danielei a rămas distrusă. Abia se mai putea ține pe picioare. ,,Unde te duci puiul mamei,, se auze printre lacrimi vorbele celei care a adus-0 pe lume.

Veronica Rebenciuc: O sa fi o amintire plăcută și vei rămâne mereu în inimile noastre Daniela Cuşnir 😢😭 Nu imi voi lua Adio de la tine ca ne vom revedea ,doar iti spun drum bun acolo sus la ingeri. Ultima zi cu noi…  Of of of de ce ai plecat fetitoooo..😭Deschide ochii și zâmbește-ne macar încă odata 

Drum lin printe stele!

 

Distribuire articol