Alte două colegii şi două şcoli gimnaziale din judeţ intră în scenariul roşu

Prefectura Suceava a informat, vineri, că două colegii din municipiile Suceava şi Fălticeni, precum şi două şcoli din Salcea şi Vatra Dornei trec la scenariul roşu de funcţionare.

Potrivit sursei citate, Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU) Suceava a reanalizat într-o şedinţă extraordinară, vineri, scenariile de funcţionare pentru unităţile de învăţământ din judeţul Suceava, pentru anul 2020-2021 şi a decis ca alte două şcoli şi două colegii din judeţ să funcţioneze conform scenariului roşu, orele urmând să se desfăşoare online.

Este vorba despre Colegiul Tehnic ‘Mihai Băcescu’ din municipiul Fălticeni, Şcoala Gimnazială ‘Aurelian Stanciu’ şi cele şase structuri arondate din oraşul Salcea, Colegiul Naţional ‘Mihai Eminescu’ din municipiul Suceava şi Şcoala Gimnazială nr. 2 din municipiul Vatra Dornei.

Tot în scenariul roşu funcţionează de joi Colegiul Tehnic ”Laţcu Vodă” din Siret, precum şi Şcoala Gimnazială ”Petru Muşat” din Siret, la care este arondată şi grădiniţa oraşului.

Distribuire articol