ACTUALITATE

Comunicat. Stan susține că Flutur amenință că oprește lucrările pe DJ Fălticeni-Liteni dacă nu va fi votat împreună cu echipa PNL

Senatorul PSD,  senatorul Ioan Stan a declarat astăzi că președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, candidat pentru un nou mandat la șefia CJ, amenință că oprește lucrările pe DJ Fălticeni-Liteni dacă nu va fi votat împreună cu echipa PNL. Liderul social democrat susține că ,,Este o nouă manipulare ieftină, marca Gheorghe Flutur,,
 ,,Ca urmare a declarațiilor făcute recent de domnul Gheorghe Flutur cu privire la lucrările efectuate pe DJ Fălticeni-Liteni se cuvine să facem câteva precizări. Domnia sa afirmă că asfaltarea respectivului drum este o investiția de 7 milioane de euro a Consiliului Județean Suceava.  Ba mai mult, cică le-ar fi spus celor prezenți că dacă nu câștigă domnia sa împreună cu echipa PNL alegerile de pe 27 septembrie, lucrările vor fi sistate. Face asta ca și cum banii respectivi i-ar fi adus dumnealui de acasă, ca și cum respectivele lucrări ar depinde în exclusivitate de el. Este o nouă manipulare ieftină, marca Gheorghe Flutur. Omul efectiv nu poate mai mult și pentru că nu a realizat nimic personal în acest mandat, se agață de orice proiect, indiferent dacă și-a adus sau nu aportul la el. La fel a făcut și cu drumul național care traversează Ciocănești și Cîrlibaba, cu șoseaua de centură a Sucevei, etc.
Referitor la drumul județean menționat, îi amintim dlui Flutur că banii pentru acest proiect au fost obținuți încă din 2018, în timpul guvernării PSD, prin programul PNDL II. În mod evident domnia sa a trenat lucrările până în momentul de față cu unicul scop de a folosi investița respectivă în interes electoral, având și tupeul să sugereze că dacă nu iese el din nou președinte al CJ Suceava, lucrările vor fi oprite. Practic, după ce timp de aproape 2 ani de zile nu a făcut nimic pentru oamenii din zonă deși avea banii alocați pentru această investiție, acum îi amenință că dacă nu-l votează, rămân fără drum asfaltat. Penibil! La fel de penibil ca tupeul de care a dat dovadă însușindu-și meritele pentru inaugurarea noii Unități de Terapie Intensivă mobilă a spitalului județean Suceava, unitate construită integral din banii donați de societatea civilă, la care au participat cu diverse sume peste 33.000 de persoane și firme.
Inclusiv în acest context „doctorul” Flutur s-a grăbit să-și facă campanie electorală folosindu-se de munca și sacrificiul altora, în interes propriu. Să vă fie rușine, dle Flutur! Și să știți că sucevenii nu uită că atunci când ei donau bani pentru Spitalul Județean, activitatea acestuia a fost blocată tocmai din cauza felului în care dumneavoastră înțelegeți să faceți administrație,, arata Stan.