Scandalagiu încătușat

Ieri la  ora 22.32, Poliția Mun. Suceava a fost sesizată prin apel la SNUAU 112 de către Moga Vasile, de 66 ani, din comuna Ciprian Porumbescu,  despre faptul că în zona magazinului Subway de pe str. Ștefan cel Mare, din municipiul Suceava, mai multe persoane provoacă scandal.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că Moga Vasile este angajat ca agent de pază la restaurantul Subway din mun. Suceava, str. Ștefan cel Mare.

La 16.10.2020, în timp ce se afla la serviciu, respectiv se afla în afara magazinului sus-menționat, un grup de tineri în stare de ebrietate, au început să îi adreseze injurii și să provoace scandal. În acest sens, a apelat SNUAU 112 solicitând un echipaj de poliție la fața locului. Ajunși la fața locului, echipajul din cadrul BOP l-au identificat pe Vraciu Andrei, în vârstă de 19 ani, din com. Ipotești, în stare avansată de ebrietate, care a refuzat să dea relații cu privire la identitatea sa și a devenit recalcitrant la adresa agenților de poliție.

În vederea stabilirii identității și pentru că a proferat injurii la adresa polițiștilor, susnumitul a fost încătușat și condus la sediul subunității de poliție, unde a fost sancționat contravențional cf. Legii 61/1991 republicată.