Video/Fiul lui Piedone trimis pe loc eligibil. PSD Suceava a depus listele pentru candidați la Senat și Camera Deputaților. Vezi cine vor să fie în viitorul Parlament

Organizația Județeană a  PSD Suceava a depus astăzi,  la Biroul Electoral Județean listele de candidați pentru Senat și Camera Deputaților la alegerile parlamentare din data de 6 decembrie.  Pe lista nu se regăsesc deputatul Maricela Cobuz, deputatul Alexandru Rădulescu,senatorul Ilie Niță   și senatorul Virginel Iordache. Cei trei nu se regăsesc nici măcar pe locuri neeligibile.

Locul 3 de pe lista pentru Camera Deputaților a fost ocupat de fiul lui Cristian Popescu Piedone, Vlad Popescu  de la PPU-SL, fiind catalogata ca poziție eligibilă pentru Parlament.

La Senat, lista este deschisă de președintele Organizației Județene a PSD Suceava, actualul senator Ioan Stan, acesta fiind urmat de secretarul executiv al organizației Ioan Cristian Șologon și de dna Gabriela Mihai, actual consilier județean și director al Școlii Generale nr. 1 din Suceava. Lista este completată de Gabriel Costache, Cristian Macsim și Cezar Ioja.

La Camera Deputaților lista este deschisă de actualul deputat Eugen Bejinariu, acesta fiind urmat de fostul prefect, dna Mirela Elena Adomnicăi, Popescu Vlad și liderul tinerilor social democrați, George Șoldan. Lista este completată de Blănari Larisa, Brădățan Tiberiu Marius, Paiu Adelina-Mihaela, Cocriș Doinița-Nela, Mateiciuc Constantin-Alin, Simeria Stelian, Saviuc Aleodor-Claudiu, Galan Romeo-Gheorghe și Fediuc Cătălin.

,,Astfel, PSD Suceava vine în fața alegătorilor cu oameni care au contribuit prin munca lor la dezvoltarea comunităţilor de unde provin, cu oameni care și-au făcut treaba în funcțiile deținute,  nişte oameni ai faptelor, care au demonstrat de-a lungul timpului că pot aduce un plus de valoare în viața politică și administrativă a țării. Experiența lor de viață este completată de entuziamul și pragmatismul tinerilor candidați care se regăsesc pe listele depuse, aceștia completând tabloul electoral al unui PSD a cărui unică grijă este siguranța unui viitor mai bun,, arata conducerea Organizației Județene a PSD Suceava.

 

Distribuire articol