Afacerea care a rezistat în pandemie. Noul mijloc de transport preferat de români cu care se poate circula în orice anotimp

Există şi afaceri care au rezistat pe timpul pandemiei. Mai mult, încasările au fost chiar mari. În localitatea Breaza din judeţul Mureş este o fabrică de velomobile, unde vânzările au crescut cu 30% faţă de anul trecut. Se pare că acest tip de biciclete este la mare căutare, pentru că numărul comenzilor acolo a crescut considerabil,anunță antena3.ro.

Pandemia i-a făcut pe români să îşi schimbe preferinţele privind mijloacele de transport în comun. Pentru a nu se expune riscurilor, tot mai mulţi oameni aleg acum velomobilul, o bicicletă cu trei roţi fabricată în ţara noastră cu care se poate circula în orice anotimp.

an Wijnen este olandezul care şi-a făcut în inima Transilvaniei o afacere care merge ca pe roate. Face velomobile, un fel de biciclete care pot ajunge şi la 100 de kilometri pe oră, doar pedalând.

”Avem foarte multă vânzare, din cauză de corona. Pentru noi e o binecuvântare, pentru că oamenii aleg să schimbe modul de transport. Oamenii care au mers cu trenul, cu autobuzul preferă acum să meargă cu bicicleta. E o bicicletă şi are pedale, lanţuri, instalaţie electrică pentru claxon, semnalizare, stopuri, scaun”, spune Jan Wijnen ,proprietarul fabricii de velomobile.

Preţul unui velomobil porneşte de la 8.000 de euro

Deşi arată ca o maşină a viitorului, velomobilul se conduce la fel ca o bicicletă

Pentru că numărul comenzilor a crescut exponenţial, iar cererile vin în special din ţările Europei de Vest şi din Australia acum se caută noi angajaţi.

De la începutul anului s-au alăturat cinci oameni echipei, iar proprietarul este pregătit să mai primească alţi zece angajaţi.

sursa:antena3.ro

Distribuire articol