Foto/Incendiu la o cladire de birouri din Piata Burdujeni.Patronul clădirii supărat foc pe ziariștii prezenți

Incendiu sîmbătă dimineață. Ora anunțării la 112 – 08:09. Patronul clădirii supărat foc pe ziariștii prezenți. Ce o fi având de ascuns acesta de s-a arătat deranjat de prezența jurnaliștilor.

Militarii Detașamentului de Pompieri Suceava au intervenit cu trei autospeciale de stingere, o autoplatformă și o ambulanță SMURD pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o clădire administrativă, ce aparține unei societăți comerciale, de pe str. Calea Unirii, din municipiul Suceava.

La sosirea echipajelor, flăcările se manifestau la nivelul podului construcției, cu o suprafață de aproximativ 150 mp, cu posibilitate de propagare la întreaga clădire. Incendiul a fost lichidat la ora 11:00. Au ars: învelitoarea din lemn, pereții podului din lambriu, tavanul din lemn, alte materiale lemnoase, textile și altele, toate depozitate în pod. S-au degradat elemente de tâmplărie. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic al curentului electric, generat de un conductor electric defect. Din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat restul clădirii administrative, cu bunurile aferent

Stire initiala

Incendiu sâmbăătă, în jurul orei 8.30,  la acoperișul unei  cladiri de birouri din Piata Burdujeni din Suceava. La fața locului intervin pompierii militari cu autospecialele de intervenție și o autoplatformă. Vom reveni!

 

Distribuire articol