Urmărire ca-n filme pe Remezeu

Ieri, ora 15.30, o patrulă de siguranță publică din cadrul Secţiei 4 Poliţie Rurală Gălăneşti,  aflată în exercitarea atribuțiilor de serviciu,  în timp ce desfășura activități de  supraveghere și control a traficului rutier pe raza comunei Vicovu de Jos, pe drumul comunal Remezeu, a efectuat semnalele regulamentare de oprire a unui autoturism, moment în care conducătorul autoturismului a ignorat semnalele de oprire și a mărit viteza de deplasare.

S-a procedat la urmărirea autoturismului cu semnalele acustice și luminoase în funcțiune, iar după aproximativ 2 km, autoturismul a fost blocat.

Conducătorul autoturismului a fost identificat în persoana unui bărbat de 48 ani din com. Vicovu de Jos.

Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul alcool test, rezultatul fiind de 0.95 mg/l alcool pur în aer expirat, motiv pentru care acesta a fost condus la Spitalul Municipal Rădăuți în vederea recoltării de probe biologice.

Din verificările efectuate s-a stabilit faptul că bărbatul are permisul de conducere reținut, ca urmare a săvârșirii la data de 07.07.2020 a infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

În cauză, urmează a se efectua cercetări cu privire la săvârșirea infracțiunilor de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice”.

 

Distribuire articol