ACTUALITATE

Mihăiță Negură, primarul ales al municipiului Câmpulung Moldovenesc, declarație de avere

Liberalul Mihăță Negură  este primarul ales al municipiului Câmpulung Moldovenesc. Edilul este proprietarul unui teren intravilan de 971 metri pătraţi, pe care se află şi o vilă de 300 de metri pătraţi.

Față de 2014, declarația de avere a edilului nu a suferit mari modificări. Singurul său venit, potrivit ultimei declaraţii de avere, este indemnizaţia de primar. Soția figurează  ca pensionar în baza de date a  Casei  Județene de Pensii.  Va prezentaăm declarația de avere și de interese așa cum apare pe site-ul primăriei câmpulung moldovenesc.

Mihăță Negură  este primarul ales al municipiului Câmpulung Moldovenesc  în urma alegerilor locale din data de 27 septembrie 2020. A depus declarațiile de avere și de interese în 1 iunie  2020.

Conform declarației de avere, deține un teren intravilan de 971 mp, cumpărat în 1999 și o casă de locuit din 2002. Nu are clădiri în posesie notate în declarație.

Deține, de asemenea, un autoturism BMW  din 2012.

Nu are alte bunuri în posesie dat edilul figurează cu  datorii la bănci scadente în 2021.  Creditele au fost contractate în 2019: unul de 18.000 euro și al doilea de 12.000 de euro.

Ca venituri, a declarat suma de 109.104  lei de la Primăria Câmpulung Moldovenesc . Soția a încasat 47. 500 lei de la Casa Județeană de Pensii. Victoriția Negură, soția edilului a mai avut venituri de la CARP Câmpulung Moldovenesc în valoare de 27.550 lei.

Potrivit declarației de interese, este președintele organizației PNL Câmpulung Moldovenesc.

În secțiunea „Documente” puteți vizualiza declarațiile de avere și de interese ale lui  Mihăiță Negură.
Stiridinbucovina.ro prezintă averile şi interesele demnitarilor aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.

https://campulungmoldovenesc.ro/files/declaratii/2020_avcl_Negura_Mihaita.pdf

https://campulungmoldovenesc.ro/files/declaratii/2020_incl_Negura_Mihaita.pdf