Petrecere oprită de polițiști. Administratorul de la Casa Vicoveană, Vicovu de Sus, sancționat cu amendă în valoare de 2.500 lei.

Petrecere oprită de polițiști. Administratorul de la Casa Vicoveană, Vicovu de Sus, sancționat cu amendă în valoare de 2.500 lei. Ieri, ora 14.50 , lucrătorii din cadrul Poliției Orașului Vicovu de Sus au fost informați cu privire la faptul că la restaurantul ”Casa Vicoveană” din localitate, are loc un eveniment la care participă mai multe persoane.

În incinta restaurantului ”Casa Vicoveană” au fost identificate și legitimate 27 de persoane, iar organizatorul acestui eveniment, s-a stabilit ca fiind Nistor Aurel de 51 ani din orașul Vicovu de Sus, administrator al restaurantului ”Casa Vicoveană” Vicovu de Sus.

În urma legitimării, li s-a adus la cunoștință, atât organizatorului cât și participanților la eveniment, faptul că se aflau sub incidența Legii 55/2020. Participanții la eveniment au înțeles să părăsească incinta restaurantului ”Casa Vicoveană”.

Având în vedere faptul că participanții la evenimentul privat au înțeles să părăsească incinta restaurantului, aceștia au fost sancționați cu sancțiunea avertismentului, conform Legii 55/2020. Organizatorul evenimentului, administratorul Nistor Aurel a fost sancționat cu amendă în valoare de 2.500 lei.

Distribuire articol