Tânăr, de 32 de ani, din Ciprian Porumbescu, ucis într-un accident rutier

Tânăr, de 32 de ani, din Ciprian Porumbescu, ucis într-un accident rutier. Ieri, la  în jurul orei 13.45, S.D., de 26 ani, din localitatea Hancea, în timp ce conducea autoturismul marca VW Passat, cu numărul de circulație provizorie SV 085942, pe D.J. 208B, în localitatea Verești, ajungând în zona ,,Magazinului Mixt PFA Hâncu”, a surprins şi acroşat cu partea lateral dreapta față un pieton, care, fără a se asigura corespunzător, s-a angajat în traversarea drumului prin loc nepermis, de pe partea dreaptă spre partea stângă a drumului, având în vedere sensul de deplasare al autovehiculului.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a pietonului, în persoana lui S.G., de 32 ani, din domiciliat în  Ciprian Porumbescu, care a fost transportat la Secţia U.P.U. a Spitalului Județean de Urgență ,,Sf. Ioan cel Nou” Suceava, pentru îngrijiri de specialitate.

Ulterior, subunitatea de poliție a fost sesizată telefonic de către personalul de serviciu de la unitatea spitalicească anterior menționată, despre faptul că  la ora 16.10, a survenit decesul victimei.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior i s-au recoltat mostre biologice de sânge necesare pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei, la U.P.U a Spitalului Judeţean Suceava.