Accident rutier cu o victimă în Suceava

Ieri,  în jurul orelor 9.55, Nedelea Gheorghe, de 60 de ani, din  Sf. Gheorghe,  în timp ce conducea autoutilitara marca Fiat pe str. Ștefan cel Mare din mun. Suceava, având direcția de deplasare dinspre Primăria Suceava spre Hotel „Bucovina” Severin, a surprins și accidentat pe numita P.C. , de 63 de ani, localnică, care, în calitate de pieton, se afla în traversarea drumului public, prin loc special amenajat, marcat și semnalizat corespunzător.

În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală a pietonului, care a fost transportat cu ambulanţa la Spitalul Judeţean Suceava. În urma investigaţiilor medicale s-a stabilit diagnosticul: „TCC, fractură antebraț stâng și contuzie toraco-abdominală”, victima rămânând internată.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest la fața locului, rezultatul fiind 0,00 și i s-au recoltat  mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Numita Pantolimon Carmen nu a putut fi testată cu aparatul etilotest, acesteia recoltându-i-se mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

La 20.11.2020, orele 22:09, victima Pantilimon Carmen a decedat la Spitalul Județean Suceava, unde era internată.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „ucidere din culpă”.