Bărbat din Marginea, căzut de pe o schelă. A suferit leziuni în zona capului.

Bărbat din Marginea, căzut de pe o schelă. A suferit leziuni în zona capului.. Vineri, lucrătorii Secţiei nr. 3 Poliţie Rurală Marginea au fost sesizaţi prin SNUAU 112 că un bărbat a căzut de pe o schelă și a suferit leziuni în zona capului.

Ieri,  Schipor Teofil-Petru  i-a rugat pe numiții Ștefănescu Adrian și Irimia Valentin dacă pot să îl ajute la construcția unui acoperiș al unei anexe de tip garaj de la locuința sa situată în comuna Satu Mare, lucru cu care cei doi au fost de acord.

Astfel, la data de 20.11.2020, orele 09.00, numiții Ștefănescu Adrian și Irimia Valentin s-au deplasat la acest imobil și au început construcția acoperișului, timp în care numitul Schipor Teofil-Petru se afla la locul de muncă din comuna Dornești.

În jurul orelor 12.10, în timp ce se afla urcat pe o scară sprijinită de pereții exteriori ai anexei tip garaj, pe fondul unui moment de neatenție, numitul Ștefănescu Adrian s-a dezechilibrat și a căzut de la o distanță de aproximativ 2 metri, provocându-și leziuni în zona capului.

Văzând cele întâmplate, numitul Irimia Valentin a apelat SNUAU 112 și a solicitat deplasarea la fața locului a unui echipaj de ambulanță.

Ștefănescu Adrian a fost preluat de echipajul de ambulanță și transportat la Spitalul Municipal Rădăuți, pentru a-i fi acordate îngrijiri medicale de specialitate, ulterior fiind transferat la Spitalul Județean de Urgență Suceava.

Lucrătorii de poliție au procedat la efectuarea cercetării la fața locului, pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs vătămarea corporală din culpă a numitului Ștefănescu Adrian.

În cauză urmează a se efectua cercetări cu privire la infracțiunea de „vătămare corporală din culpă”.