ACTUALITATESOCIAL

Bărbat, din Bălcăuți, bătut de nevastă și fiica. Ce s-a întâmplat

Bărbat, din Bălcăuți, bătut de nevastă și fiica. Poliția a fost chemat de localnic să le ia la întrebări și să dea socoteală. Ieri după-amiază,  Poliţia oraşului Siret a fost sesizată prin SNUAU 112, de către  M.A. , de 48 ani, din comuna Bălcăuți, despre faptul că, soția și fiica l-au agresat.

Persoana vătămată, în timp ce se afla în imobilul său situat pe raza localității Bălcăuți, a observat faptul că au revenit la domiciliu soția, de 40 de ani,  și fiica sa, 21 de  ani . Acestea locuiesc de câteva zile la locuința pe care soții  o dețin înSuceava, ocazie cu care, bărbatul s-a deplasat pe aleea din fața imobilului său, iar la un moment dat, între acesta și cele două, pe fondul unui conflict mai vechi existent, s-au iscat unele discuții contradictorii care au degenerat în acte de violență.

Astfel, cele două l-au îmbrâncit pe bărbat, moment în care acesta a căzut la sol.

Cu ocazia intervenției, lucrătorii de poliție au întocmit formularul de evaluare a riscului, în cauză, victima a solicitat emiterea Ordinului de protecție provizoriu împotriva soției sale, iar în urma întocmirii formularului de evaluare a riscului, s-a constatat faptul că, există risc iminent și situația impune emiterea unui ordin de protecție provizoriu, fapt pentru care, la 21.11.2020, organele de poliție au emis ordinul de protecție provizoriu privind pe bărbat.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „violență în familie”.