ACTUALITATESOCIAL

Localnic, din Moara, și-a înjunghiat fratele cu un briceag

Un bărbat din Moara, și-a înjunghiat fratele cu un briceag.   Procurorii au întocmit dosar penal pentru infracţiunea de „violenţă în familie”, raportată la teantativă la infracțiunea de „omor,,.

Ieri, la  ora 20.53, lucrătorii din cadrul SPR 9 Șcheia au fost sesizați prin  SNUAU 112 ca Lahman Mihai,  a fost agresat.

Sambata, în jurul orelor 19.00, Lahman Mihai s-a deplasat la locuința de domiciliu a fratelui său, Lahman Ștefan Ovidiu din satul Moara Carp, comuna Moara. Pe fondul unui conflict spontan și a consumului de băuturi alcoolice, Lahman Ștefan Ovidiu i-a aplicat fratelui său mai multe lovituri.

Lahman Mihai a fost transportat de către un echipaj ambulanțier la Spitalul Județean Suceava în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

La fața locului urmează să se prezinte lucrătorii din cadrul SIC-IPJ Suceava însoțiți de procurorul criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava.

La 29.11.2020, în continuarea cercetărilor efectuate privind agresiunea comisă asupra victimei Lahman Mihai, pe raza comunei Moara, la faţa locului s-a deplasat o echipă operativă din cadrul I.P.J. Suceava – SIC și Serviciul Criminalistic, în coordonarea procurorului criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava.

Cu această ocazie s-a stabilit că la data de 28.11.2020, orele 20:30, în imobilul situat în comuna Moara, sat Moara Carp, str. Ion Irimescu, victima Lahman Mihai a venit în vizită la fratele său Lahman Ştefan Ovidiu. Pe fondul consumului de băuturi alcoolice şi a unor neînţelegeri de moment, Lahman Ştefan Ovidiu (care suferă de un handicap locomotor grav, deplasându-se doar cu un scaun cu rotile) i-a aplicat victimei mai multe lovituri cu un briceag, provocându-i leziuni care au necesitat transportarea acesteia la Spitalul Judeţean de Urgenţă Suceava. Leziunile provocate nu au pus în primejdie viaţa victimei şi necesită 22-25 zile de îngrijiri medicale.

În baza materialului probator administrat, procurorul criminalist a dispus continuarea cercetărilor faţă de suspectul Lahman Ştefan Ovidiu sub aspectul comiterii tentativei la infracţiunea de „violenţă în familie”, raportată la teantativă la infracțiunea de „omor”.