ACTUALITATESOCIAL

O bătrană a suferit atac de panică iar un tânăr s-a intoxicat cu fum.Incendiu de la jarul căzut dintr-un boiler din baia locuinței

O bătrînă a suferit atac de panică iar un tânăr s-a intoxicat cu fum.Incendiu de la jarul căzut dintr-un boiler din baia locuinței. Sâmbătă, în jurul orelor 18.03, lucrătorii Secţiei 14 Poliţie Rurală Vama au fost sesizaţi prin S.N.U.A.U 112  că la un bloc de pe raza comunei Vama, sat Molid, într-un apartament de la etaj a izbucnit un incendiu și este necesară intervenția pompierilor la fața locului.

La locuința lui Iaru Constantin,  într-un apartament de la etajul unui bloc de locuințe, la data de 28.11.2020, orele 17.50, a izbucnit un incendiu ca urmare a jarului căzut dintr-un boiler din baia locuinței, care a aprins materialele plastice aflate în baie, după care focul izbucnit a distrus întreaga încăpere.

La fața locului s-a putut constata faptul că Văduva Elena, de 85 ani, o vecină, a suferit un atac de panică iar Aiordăchioaie Andrei, de 19 ani, s-a intoxicat cu fum în timp ce a sărit să stingă focul din apartament. Ambele persoane au primit îngrijiri medicale de specialitate la fața locului, fără alte complicații.

Din raportul pompierilor I.S.U sosiţi la stingerea incendiului a rezultat locul focarului, baie, sursa probabilă de aprindere, jar sau scântei, mijlocul care putea produce aprinderea, cazan de încălzire, iar primul material care s-a aprins, au fost din mase plastice.

În urma producerii incendiului, au ars toate bunurile aflate în baia apartamentului, prejudiciul fiind de 3.000 lei.