ACTUALITATESOCIAL

Polițist lovit cu mașina în plină stradă de un șofer. Europol: „A fost lăsat să plece. Este beizadeaua unei persoane din Secretariatul Guvernului”

Un poliţist a fost lovit intenţionat cu maşina de un şofer în zona Gării de Nord din Bucureşti. Reprezentanții Sindicatului Europol susțin că șoferul vinovat a fost lăsat să plece acasă de procuror și asta deoarece este „beizadeaua unei persoane din Secretariatul Guvernului”, relatează Realitatea PLUS.

Imaginile de pe camera de supraveghere arată momentul în care poliţistul este lovit de autoturismul care pleacă brusc.

Din primele informații, poliţistul îl atenţionase pe şoferul maşinii că staţiona neregulamentar în zonă şi i-a spus să se pună în mişcare.

Potrivit sursei citate, individul a fost prins la cinci străzi distanţă de locul faptei şi se află în custodia poliţiei.

Reprezentanții Sindicatului Europol acuză că șoferul care a lovit sâmbătă cu mașina un polițist a fost lăsat acasă de procuror, sindicaliștii susținând că este vorba de ”beizadeaua unei persoane din Secretariatul General al Guvernului”.

”​Autorul a fost trimis acasă, se pare că pentru procuror nu e nicio problemă că l-a lovit pe polițist. Colegul este în drum spre INML pentru eliberarea unui certificat medico-legal, pe care-l va plăti tot el. Instituției nu îi pasă!”, se afirmă pe pagina de Facebook a Europol.

”Individul care a dat cu autoturismul peste polițist este beizadeaua unei persoane din Secretariatul General al Guvernului. Încep să fie date telefoane și se fac presiuni pentru a-l scoate vinovat pe polițist. Nu vom tolera așa ceva! Aviz amatorilor!”, spune sindicatul.