Ce spune europarlamentarul Eugen Tomac la sfârșit de an.

Europarlamentarul Eugen Tomac susține că anul ce se încheie a fost unul cumplit, oricât am încerca să vedem doar partea care ne convine din el.

Tomac arată că nesiguranța și neliniștea ne-au dominat și tot ce va rămâne în memoria noastră va fi un an cu multe necunoscute.

,,De aceea, cred că trebuie să reținem esențialul din acest an și anume că viața este plină de încercări și obstacole, dar că pe toate le putem depăși dacă avem alături o familie, prieteni sinceri, oameni cu spirit de solidaritate și bună-credință. Îmi doresc ca noul an să ne găsească pe toți sănătoși, mai încrezători în propriile șanse și pregătiți de noi provocări. România are nevoie de fiecare dintre noi, trebuie doar să fim mai convinși că în noi stă puterea de a schimba tot ceea ce nu merge bine. Anul 2020 pleacă și odată cu el pleacă și ceea ce ne-a marcat profund existența. Este minunat că vine un an nou, un an pe care îl așteptăm cu nerăbdare. Anul 2021 este anul renașterii, anul acțiunii, anul marilor transformări. Doresc să vă asigur pe toți că voi rămâne la fel de implicat și dedicat proiectelor noastre comune, pentru că avem idealuri în care credem și pe care merită să le slujim cu demnitate și patriotism. La mulți ani, dragi prieteni!,, a subliniat Tomac.

Distribuire articol